A/S Bent Neergaard
.: Nyheder .: Katalog .: Søg

Vi modtager Dankort og Visakort

Velkommen
Stald Shop
Stalde
Skridtmaskiner
Baneplanere
Ridebaner
Springmateriel
Ridehaller
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Søg Nyheder

Ny produktudvikling revolutionerer hestebranchen

Førsteprioritet i hestestalden er og bliver sikkerhed for menneske og hest. Dertil er det nødvendigt med træ, der er bide- og slagfast. Indtil nu har det kun vært hårdttræ, der havde disse egenskaber.

Da dette træ dog kan slå sig og skrumpe ind, ledte man efter en bedre løsning. Röwer & Rüb var førende i udviklingen, og kan i år efter flere testforløb, tilbyde hestebokse, skillevægge og døre med bambusplanker.

Spørgsmålet er så: Hvad er bambusplanker? Som navnet røber, fremstilles bambusplanker af bambus. De råder over den positive egenskab, at de er formstabile, slag- og bidefast og er derudover skånsom mod miljøet.
En drøm for enhver, der ejer en hestestald.

 

Hvordan beskytter bambus miljøet? Da bambus er en hurtigvoksende plante, og således gemmer på store ressourcer, giver det mulighed for en miljøvenlig produktion, og det forhindres således, at regnskovene udryddes.

 

 

Mange kendte stutterier, konkurrencestalde og rideskoler er allerede blevet udstyret med bambus-hestebokse fra
firma Röwer & Rüb.

Havegaarden, Middelfart Ridecenter, Stutteri Grasten, Thurø, Stald Trolle, Stutteri Abigal, Asian Games i Katar, og anlæg til brug for hestesport ved de olympiske lege i Hongkong i år 2008, for kun at nævne nogle.

Alt i alt en fremragende løsning: Sikkerhed – formstabile bambusplanker – miljøbeskyttelse. Hvad ellers kan man gøre?

Du kan se produkter hos Neergaard Stald – Design i Skanderborg eller hos Hest & Co., Bakkegårdsvej 202, i Humlebæk


Neergaard Stald - Design i Skanderborg står til rådighed for besvarelse af flere spørgsmål. På 8793 3700 eller ps@neergaard.eu eller på internettet under www.neergaard.eu

Neergaard, Christiansmindevej 26, DK-8660 Skanderborg
Tlf. +45 8793 3700, , Email: info@neergaard.eu